Wie ben ik?

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Fanny Meijers, ik woon in Rotterdam. Ik werk al meer dan 20 jaar in de hulpverlening. Na mijn opleiding SPH startte ik op een behandelgroep voor mensen met autisme, een verstandelijke beperking en gedragsproblemen, daarna heb ik in de Jeugdzorg gewerkt. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan als gezinsspecialist (schoolmaatschappelijk werk) op basisscholen. Hier heb ik de laatste jaren op scholen voor Nieuwkomers gewerkt: taalscholen voor kinderen die de  Nederlandse taal nog niet of nauwelijks spreken. Ik ben gespecialiseerd in kinderen die zich moeilijk kunnen uiten. Steeds weer vind ik het een uitdaging om het verhaal van het kind te ontdekken. Ik heb door de jaren heen veel ervaring opgedaan en opleidingen gevolgd om ook met weinig taal kinderen te kunnen begeleiden.

Sinds april 2021 werk ik als POH GGZ Jeugd bij verschillende huisartsenpraktijken.

Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk Kindercoach Fanny, voor kinderen van 5 t/m 12 jaar en hun ouders. Ik sta geregistreerd bij SKJ, Registerplein, Kwaliteitsregister LV POH en Adiona. 

Klik hier voor mijn werkervaring.

 

Ook geef ik met veel plezier nog twee avonden per week groepslessen op een sportschool. Ik hou van reizen en ben ik nieuwsgierig naar andere culturen. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten en hou ik er van om een terrasje te pakken. Verder ben ik altijd wel bezig met een opleiding of cursus omdat ik veel dingen leuk en interessant vind en graag nieuwe dingen leer.

 

Wat ik belangrijk vind is dat elk kind zich gezien en gehoord voelt, hoop en vertrouwen heeft. Ik besteed dan ook veel aandacht aan de relatie en zie dit als een belangrijke basis voor verandering. Mijn uitgangspunt is dat elk kind goed is zoals het is en wij het kind niet moeten willen veranderen. Maar dat het kind sommige dingen wellicht nog moet leren zodat het tot ander gedrag kan komen.

 

"Samen zoeken naar oplossingen die bij jullie passen,  weer beweging krijgen in dat wat 'vast' zit, hoop hebben en samen weer verder kunnen!"

 

Meer weten?

Wil je weten of Kindercoach Fanny iets voor jouw kind en voor jou kan betekenen?

Neem gerust vrijblijvend contact op voor informatie!